Growth Marketing.

“Build it and they will come” is no longer enough

In deze zeer competitieve omgeving van vandaag is groeien een uitdaging voor elk nieuw of volwassen bedrijf. De vluchtige toestand van de markt en de zeer hoge mate van concurrenten maakt het noodzakelijk om een nieuwe creatievere aanpak te hanteren om zo kans te kunnen maken op het binnenhalen van nieuwe klanten.

De toekomst van Marketing.

De kunst van het werven van de klant achterhaald.

Data

Kennis van data is noodzakelijk, omdat het de enige manier is om problemen en de oorzaak ervan te vinden.

Creativiteit

Daarbij komt ook het stukje creativiteit om de hoek kijken om met oplossingen voor dit probleem te komen.

Techniek

Tot slot zijn technische vaardigheden essentieel in het realiseren van deze oplossingen.

Growth Hackers zijn gespecialiseerd in al deze skills.

Growth Hackers bring software development best practices to marketing to increase ROI

Growth Hacking is een data gedreven innovatieve aanpak die veel verschillende tactieken combineert die synergetisch samenwerken. Dit leidt ons naar ons hoofddoel: het verhogen van de omzet en winst. Denk aan 'hacken' in termen van life hacks - die kleine trucjes die uw leven gemakkelijker maken.

Growth Hacking maakt gebruik van elke strategie die er is.

Van zoekmachine optimalisatie (SEO) tot virale campagnes op sociale media. Met andere woorden, growth hackers zijn niet alleen marketeers, maar ook ingenieurs. We zijn voortdurend bezig met het testen en creëren van nieuwe strategieën om uw bedrijf sneller te laten groeien dan ooit tevoren!
De toekomst van marketing is hier. Een nieuw tijdperk is aangebroken in de marketingwereld, en het heet Growth Hacking. Dit is de enige manier om de groei van uw bedrijf te versnellen. Door middel van innovatie, creativiteit en gewoon slimmer zijn dan de concurrentie.

Onze diensten voor groeimarketing omvatten:

Everything you might need

Of het nu gaat om een technische SEO-audit voor uw website, of een geweldige marketingstrategie om uw toepassing gevonden te krijgen, wij kunnen u helpen de nieuwste best practices te implementeren om op te vallen in al die online ruis en uw weg naar de top te bereiken.

Als u hulp zoekt bij het bereiken en omzetten van uw doelgroep in langdurige klanten, bent u hier aan het juiste adres! Onze Growth Marketing-diensten omvatten alles van sociale media tot SEO, van copywriting tot het maken van landingspagina's, tot email marketing tot conversie optimalisatie.

Strategische marketing

Ontdek de sterke en zwakke punten van uw huidige marketingstrategieën en gebruik alternatieve tactieken om het genereren van leads en de verkoop te stimuleren. Begin met een marketingaudit en werk vervolgens samen met onze experts om een effectief actieplan te ontwikkelen en uit te voeren dat specifiek is voor uw branche en gebaseerd is op best practices voor digitale marketing.

Marktonderzoek

Krijg waardevolle inzichten door uw concurrentie te analyseren en diep in de markttrends te duiken om keer op keer beter te presteren dan uw concurrenten. Van datamining tot concurrentieonderzoek, wij kunnen u voorzien van de informatie die u nodig heeft om uw markt te gaan domineren.

Zoekmachine- optimalisatie (SEO)

Identificeer wat uw website tegenhoudt door een volledige SEO-audit te ondergaan om uw online zichtbaarheid te vergroten en te concurreren met de grote spelers. Van uitgebreid zoekwoordonderzoek tot technische on-page en off-page SEO, ons team van zoekmachinespecialisten weet welken stappen ze moeten nemen om ervoor te zorgen dat u online gevonden en geliefd wordt.

Conversie optimalisatie (CRO)

Maak gebruik van de CRO-services van Gain Impact om toonaangevende best practices toe te passen die u zullen helpen uw webverkeer of leads drastisch te vergroten, en de verkoop te stimuleren.

Social Media

Verspreid uw boodschap over alle kanalen en laat uw volgers groeien door een uitstekende aanwezigheid op sociale media op te bouwen die uw sociale interactie en tactieken voor het genereren van leads een boost geeft. Onze marketingexperts vormen strategische plannen en creëren regelmatige inhoud om populariteit te winnen en uw naamsbekendheid op te vergroten.

Content

Voorzie uw doelgroep van waardevolle, educatieve inhoud die hen zal helpen hun grootste vragen te beantwoorden. Van blogs tot, e-mails en landingspagina's tot infographics, maak gebruik van de contentmarketingdiensten van Gain Impact om digitale middelen te creëren die kunnen worden gebruikt voor het genereren van leads, brand-building, en inkomsten.

Ontwerp

Maak indruk op uw publiek met gedenkwaardige, in het oog springende ontwerpen die klanten aantrekken en laten verlangen naar meer. Werk samen met de creatieve ontwerpers van Gain Impact om uw merkimago te vestigen en uw klanten aan te trekken. Van visueel aantrekkelijke ui- en ux-ontwerpservices, landingspagina's en marketingmateriaal tot gebruiksvriendelijke apps en producten, we weten wat er nodig is om de aandacht van uw publiek te trekken.

Google-advertenties

Grijp het moment en maak gerichte advertentiecampagnes om uw potentiële klanten te converteren terwijl ze online op zoek zijn naar oplossingen zoals die van u. Kies Gain Impact als uw partner en vergroot uw online zichtbaarheid door het juiste mediakostenmodel te selecteren dat past bij uw specifieke behoeften.

Copywriting

Maak een overtuigende tekst die actie en betrokkenheid van uw potentiële klanten aanmoedigt. Van verkooptekst tot instructiehandleidingen, UX-tekst tot direct mail, zorg ervoor dat elk woord dat bij uw merk hoort, een impact heeft op uw doelgroep en uw conversieratio's verhoogt.

Lead generation

Geef uw verkoopteam de mogelijkheid om meer potentiële klanten te converteren. Werk hand in hand met onze digitale marketingexperts om effectieve CTA's, volledig geoptimaliseerde LP's en boeiende campagnes met een hoog conversiepotentieel te creëren. We helpen u ook bij het vinden van gespecialiseerde platforms voor het genereren van leads voor uw branche om meer leads om te zetten in loyale klanten voor de lange termijn.

Email marketing

Automatiseer uw leadgeneratie en koester klantrelaties door effectieve e-mailmarketingcampagnes te implementeren die de aandacht van uw publiek trekken. Eerst helpen we je bij het plannen van de strategie, daarna ontwerpen en schrijven we de inhoud, optimaliseren we de campagnes op basis van de verzamelde resultaten en zorgen we voor regelmatige rapporten.