Over ons

Elke legende heeft een oorsprongsverhaal

Elke legende heeft een oorsprongs verhaal

Ontstaan

Gain Impact is een samenwerking tussen softwareontwikkelaars, marketingexperts en growth hackers. Het een is waardeloos zonder het ander.


Dat ontdekten we toen we voor onszelf begonnen. Voor een logo heb je een ontwerper nodig.


Vervolgens heb je een Developer nodig voor een website. Daar stopt het niet. Je hebt nu een website die niets doet.

Je hebt een marketeer nodig om traffic en leads te genereren. Ten slotte heb je een verkoopexpert nodig die weet hoe je van leads klanten maakt.


We hadden elkaar continu nodig. We realiseerden ons dat we alle vaardigheden hadden om samen aan projecten te werken. Zo is Gain Impact ontstaan!


Wij geloven in het gebruik van technologie om bedrijven sneller dan ooit te laten groeien. We kunnen u helpen uw ideeën om te zetten in realiteit met onze softwareontwikkelingsdiensten en deze vervolgens opschalen met onze Growth Hacking-expertise!

1 team voor al uw zorgen.

Werk samen met een partij die wel genoeg biedt. Geen gedoe met verschillende teams van verschillende bedrijven.


Een marketingteam beslist wat er moet veranderen op de website. Die vervolgens wordt doorgegeven aan een extern ontwerpteam. En dan een apart ontwikkelteam dat deze veranderingen implementeert.


Dit betekent meestal veel overleggen en wijzigingen in deadlines omdat er iets niet goed gaat of de teams tegenstrijdige ideeën hebben over iets...


Niet bij ons!


Bij Gain Impact hebben we een team van Growth Hackers, Developers en Designers die allemaal onder één dak werken. Vreedzaam.

CONTACT

+31 850 602 511

Gain Impact

Leidschendam, Zuid-Holland

© 2023 Gain Impact, All Rights reserved

CONTACT

+31 850 602 511

Gain Impact

Leidschendam, Zuid-Holland

© 2023 Gain Impact, All Rights reserved