Over Gain Impact.

Designers

Ontwerpen.

Developers

Bouwen.

Marketeers

Groeien.

1 team voor al uw zorgen.

Samenwerken met een partij die wel genoeg biedt. Geen gedoe meer met verschillende teams van verschillende bedrijven. Geen marketingteam meer dat beslist wat er veranderd moet worden aan de website. Wat dan weer doorgegeven moet worden aan een extern design dat een ontwerp realiseert. Om vervolgens weer een apart team voor ontwikkeling aan te sturen die deze veranderingen doorvoert.

Dit betekent meestal veel vergaderingen en veranderingen in deadlines omdat er iets niet goed gaat of de teams tegenstrijdige ideeën hebben over iets… Bij Gain Impact hebben we een team van Growth Hackers, Developers en Designers die allemaal onder één dak werken. Vredig. Maar wel een hele gezellige bende.


Op deze manier wordt er in een vroeg stadium al input gegeven vanuit verschillende disciplines. Dit leidt aanzien gevend tot een beter product en meer tevreden klanten. Doordat we alles in eigen huis doen, kunnen we ook snel en efficiënt te werk gaan zonder te hoeven wachten op een andere partij.

Design
0%
Development
0%
Marketing
0%
Magie
0%

De oorsprong.

Gain Impact is een samenwerking tussen softwareontwikkelaars, marketingexperts en growth hackers. De een is waardeloos zonder de ander. Dit ontdekten we toen we onze eigen bedrijfjes gingen starten. Je hebt een designer voor een logo nodig. Vervolgens heb je een Developer voor een website nodig. Daar houdt het niet op. Je hebt nu een website die niets doet. Je hebt een marketeer nodig die zorgt voor verkeer en leads. Ten slotte heb je een Sales expert nodig die weet hoe je leads om kan toveren tot klanten. Wij hebben experts in al deze verschillende disciplines. Wij kunnen uw idee omzetten in een mooi product dat mensen willen gebruiken en deze promoten zodat de mensen die het willen gebruiken ook weten dat het product bestaat. Laat ons u tonen hoe we uw bedrijf sneller dan ooit kunnen laten groeien!

We hadden elkaar continue nodig. We realiseerden ons dat we alle vaardigheden in huis hadden om samen aan projecten te werken. Dit is hoe Gain Impact is geboren! Wij zijn ontwikkelaars, marketeers en growth hackers die zijn samengekomen om één bedrijf te vormen – Gain Impact. Wij geloven in het gebruik van technologie om bedrijven sneller te laten groeien dan ooit tevoren. Wij kunnen u helpen uw ideeën te verwezenlijken met onze software-ontwikkelingsdiensten en ze vervolgens op te schalen naar nieuwe groeiniveaus dankzij onze Growth Hacking expertise!